AUTOLOZE ZONDAG,16 september: 2018 LINDEMANS LAMBIC TOUR

FIETSEN LANGS DE MOOISTE BRUSSELSE ART NOUVEAU EN WEELDERIGE NATUUR VAN DE ZENNEVALEI

Vrijdag 3 augustus 2018

  • Gezellig sportief uitje tijdens autoloze zondag op 16 september voor families en/of vrienden.
  • Parcours van ong. 40km tussen Brussel en de brouwerij neemt je mee langs Brusselse Art Nouveau parels en de mooie landschappen van de Zennevalei.
  • Volledig gratis, inclusief een rondleiding met degustatie op de brouwerij en een extra cadeautje voor iedereen die zich vooraf inschrijft.
  • Gratis jazzconcert op de brouwerij

3 jaar geleden besloot Brouwerij Lindemans om op autoloze zondag een leuke fietstocht te organiseren tussen het centrum van Brussel en de brouwerij. Omdat het leuk is, maar meer nog omdat de unieke samenstelling van de lucht in het Pajottenland en de Zennevalei cruciaal is voor de ‘spontane gisting’ van de enige echte lambiek. Het bevorderen van de luchtkwaliteit is voor Brouwerij Lindemans dan ook van heel groot belang.

Op die eerste editie van de LINDEMANS LAMBIC TOUR nemen zo’n 1000 enthousiasten deel aan de fietstocht met brouwerijbezoek. Vorig jaar kwamen al die mensen terug, en brachten ze nog extra vrienden mee, wat het aantal deelnemers verdubbelde. Genoeg reden voor Lindemans om de derde editie nog wat uit te breiden.

Deelnemers krijgen een parcours van zo’n 40km voorgeschoteld, met vertrek vanuit het centrum van Brussel of vanaf de brouwerij. Uiteraard staat er ook een rondleiding en degustatie op de planning, en dat alles volkomen gratis. Al is inschrijven wel aangeraden, want wie zich op voorhand registreert, krijgt nog een leuk extraatje.

Inschrijven kan op http://lindemanslambictour.be/nl.  

Jazzconcert op de brouwerij

Omdat een lekker lambiekbier nog beter smaakt met een streepje muziek erbij, organiseert Lindemans dit jaar voor het eerst ook een gezellig jazzconcert op de brouwerij.